Golf Digest Viasat Golf Trophy 2010

Golf Digest Viasat Golf Trophy 2010

Bild 336896

Golf Digest Viasat Golf Trophy 2010

”Golf Digest Viasat Golf Trophy” är en av Sveriges största golftävlingar och spelas på 40 klubbar runt om i landet. Tävlingen samlar ca 4 000 deltagare varje år och pågår från den första maj till i slutet av september. Via finalspel utses en totalvinnare netto från varje klass som vinner en lyxig golfresa till Turkiet för att spela på en av Europas bästa banor, Lykia Links.

Golf Digest organiserar nu tävlingen för 9e året i rad och ambitionen är att förstärka och fördjupa tävlingens kärna. Över 30 000 personer har deltagit, ca 150 olika banor har stått värd för evenemanget och vi har korat fler än 800 glada segrare sedan tävlingens början. Populariteten hos medverkande klubbar och spelare har även ökat betydligt genom åren. Tävlingen skall vara seriös men rolig. Lek, fast på allvar, och riktar sig till Sveriges alla passionerade golfare.

Titelsponsor : Viasat Golf

Inför årets tävling letade vi på Golf Digest efter en titelsponsor som har en lika stor passion för golf som vi. Därför är vi mycket stolta och glada över att årets titelsponsor är ”Viasat Golf”, kanalen som uteslutande erbjuder golf i tablån.

”Vi är glada att Viasat Golf visar så pass stort förtroende för vår tävling att de gått in som titelsponsor. Med hjälp av Viasat Golfs engagemang skall vi kunna vidareutveckla tävlingen på flera plan”, säger tidningens chefredaktör Tommy Jeppsson som har varit med och organiserat tävlingen för 9:e året i rad.

"Vi ser mycket fram emot samarbetet med Golf Digest inför årets tävling. Vi brinner för golf, och förutom att vi direktsänder i princip alla större golftävlingar i världen på Viasat Golf vill vi även främja det aktiva golfandet i Sverige. Då Golf Digest Trophy är en både erkänd och uppskattad tävling med samma ambitioner ser vi det som självklart att gå in som titelsponsor" säger Hans Skarplöth, VD Viasat Sverige.

Vi ser alla mycket fram emot att organisera ”Golf Digest Viasat Golf Trophy 2010” tillsammans med golfklubbarna och med landets alla passionerade golfspelare.

www.golfdigesttrophy.se

För mer information, kontakta:

Tommy Jeppsson, chefredaktör Golf Digest, på 08-692 66 76 eller tommy.jeppsson@golfdigest.se

Karin Zingmark, presschef Viasat Sverige, på 073-699 25 33 eller karin.zingmark@viasat.se

För att ladda ner spelschemat klicka här

  • Få golfdigest.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!