21-årige golfproffsets nya lyxvilla

21-årige golfproffsets nya lyxvilla

Den tvåfaldiga PGA-tour vinnaren Jordan Spieths har köpt ett nytt lyxhus för 20 miljoner kronor. Det är inget dåligt första hus för en 21-åring.

Att flytta in i sitt första hus är ett stort steg för oss alla. Springa på husvisningar, vinna budgivning, ta lån och skriva kontrakt, det kan vara både ansträngande och tidskrävande. Men för Jordan Spieth verkar det ha gått smidigt att köpa hus, att punga ut med 2,2 miljoner dollar det vill säga runt 20 miljoner kronor som villan kostar, var ingen match för honom. 

Nyligen köpte han ett hus i en förort till Dallas. Läget kan ha spelat stor roll då hans tränare, Cameron McCormick, håller till på golfklubben Brook Hollow CC i Dallas, endast tio minuters bilresa från Spieths nya lyxkåk.

I det drygt 700 kvardatmeter stora huset finns fem sovrum, en fantastisk pool, en vinkällare med plats för uppåt 300 vinflaskor och givetvis en egen putting green på tomten. 

Här kan Spieths ta ett svalkande dopp!

Den här synen möter dig i entrén

Köket

Matsalen

Hallen

Biblioteket

Det här rummet kan han använda som både bibliotek och mötesrum. Högt i tak och stort ljusinsläpp, vi kan se framför oss hur Spieth sitter här och diskuterar affärer med viktiga sponsorer.

Ett av badrummen

Uterum

Husets pool

Jordan Spieth har vunnit 10 miljoner dollar från PGA-touren och kan lätt luta sig tillbaka i en solstol vid poolen.

Källa, huset: Candysdirt.com

  • Få golfdigest.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!