11 bevis – åk aldrig, aldrig golfbil
Foto: Youtube/AutomotoTv

11 bevis – åk aldrig, aldrig golfbil

Det finns egentligen inget fordon som är farliga än golfbilen. Förutom motorcykel. Eller kanske cykel eller rullskridskor. Hur som helst är golfbilen otroligt farlig - och för att påvisa detta har vi satt ihop den här listan på varför du bör undvika golfbilen i sommar.

1. Du/Ni är inte Evil Kneivel.


2. Golfbilar har en förkärlek till att förnedra människor - och för guds skull, spring ALDRIG efter en golfbil. Inte ens om du "puttar" på. 


3. Golfbilar kan få en att göra "roliga" saker, men kom ihåg att du i efterhand bara kommer se ut som en idiot. 


4. Det är alltid kul att jaga varandra tills någon ställer golfbilen på högkant. Tänkt på det. 


5. En golfbil har ungefär samma hållfasthet som ett smörpaket som stått ute i solen i fyra timmar -  det vill säga ingen alls. 


6. Ingen vet var bromsen sitter på golfbil. Därför bäst att undvika golfbilen helt om du inte vill sluta i busken mellan 14:e och 15:e hålet. 


7. Golfbilar är besatta. Likt en litet barn i en skräckfilm kan en golfbil löpa fullständigt amok. Tappar du kontrollen helt, gör som killen i blått. 


8. Träd är visserligen naturens egna bromsar men kombinationen träd+golfbil är tyvärr även det bästa sättet att snabbt avbryta en härlig, solig golfrunda. 


9. När ni rullat golfbilen, vilket ni kommer att göra, se då till att ALLA är införstådda med hur ni ska få den på hjulen igen. 


10. Tänk på att en golfbil inte bara är skadlig för dig själv, utan även för musikgruppen som står på en dåligt monterad byggnadsställning alldeles intill. 


11. Till sist, hamnar ni i vattnet är det viktigt att komma ihåg: En kapten lämnar aldrig ett sjunkande skepp!

  • Få golfdigest.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!