Välkommen till årets roligaste partävling

Sedan 2012 marknadsför sig Halmstad som Golfhuvudstaden för att locka nya golfande gäster. Som en del i detta arbete startades för fem år sedan en tävlingsturné som 2018 hade 2 000 deltagare.

Nu kliver Golf Digest in som presentatör och samarbetspartner.
Från och med 2019 heter evenemanget "Golfhuvudstaden Halmstad Tour – presenteras av Golf Digest"
– Vi är väldigt glada över att få utveckla turnén tillsammans med Golf Digest som är en stark aktör inom golfen. För oss är det ett kvitto att vi byggt upp ett attraktivt koncept och att Golfhuvudstaden Halmstad har en stark position på den svenska golfmarknaden, säger Camilla Axelsson projektledare för Golfhuvudstaden.

De 17 tvåmannascramble-tävlingarna spelas utanför Halland.
Premiären är förlagd till Kalmar GK 6 juni och efter tävlingen på S:t Arilds GK 25 augusti väntar en finalhelg i Halmstad för de två bästa lagen på varje bana.

Finaldag 1 arrangeras 13 september på Golfarenan och dagen efter avgörs allt på Holms GK.
– Vi ser fram mot att bygga vidare på den starka grund som Golfhuvudstaden Halmstad etablerat för detta uppskattade event. Tvåmannascramble är en både kul och utmanande spelform som förmedlar en rejäl dos golfglädje – vilket alltid varit en bärande del i Golf Digest innehåll. Golfhuvudstaden Halmstad är också en logisk samarbetspartner för oss med tanke på de intressanta banor som finns i regionen, säger Eric Franzén chefredaktör Golf Digest.

 

Mer information och anmälan

  • Få golfdigest.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!