Stor sportkedja är ny sponsor till Nordea Masters
Foto: Nordea Masters

Stor sportkedja är ny sponsor till Nordea Masters

Nu går en av Sveriges största sportkedjor in som viktig sponsor till Nordea Masters.

Nordea Masters, som för många anses som Sveriges största årliga publika idrottsevenemang, får nu en ny sponsor.

Det är Stadium som går in som Official Partner den 3 juni, i samband med Nordea Master pro am, slår Stadiumbutiken på PGA National upp dörrarna.

Tillsammans med Stadium ska Nordea Masters bli ett ännu bättre publikevenemang. Stadium kommer att ladda butiken på Nordea Masters med premiumvarumärken.

"Golf i allmänhet och Nordea Masters i synnerhet är en folkrörelse som skapar glädje och engagemang hos mängder av människor. Därför är vi på Stadium både stolta och glada över att vara Official Partner till Sveriges kanske mest prestigefyllda publikfest", säger Patrizia Nilsson, Sports Marketing Manager på Stadium AB.

"Det är oerhört roligt att tillsammans med ett av landets starkaste varumärken kunna hälsa publik, spelare och sponsorer välkomna till årets Nordea Masters. Med Stadium på plats når helhetsupplevelsen av Nordea Masters ytterligare en dimension", enligt Marcus Dunér, kommunikation- och marknadsansvarig, Lagardère Unlimited Scandinavia.

Nordea Masters är en deltävling på Europa Touren och spelas den 4 till den 7 juni 2015 på PGA Sweden National. Mer information här.

  • Få golfdigest.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!