Vinn golfskor från Adidas - Vi lottar uttvå par av nya Tour 360 ATV

Hösten är här men det är i sig ingen anledning att inte spela golf. Rejäla kläder och skor förlänger säsongen med ytterligare några veckor. Nu har du chansen att vinna ett par Adidas Tour 360 ATV. Skon är byggd för att klara alla typer av underlag och väderförhållanden. Sulan under hälen är 5-delad för att bättre klara ojämnheter. Skon är tillverkad i skinn med 360 wrap-teknologi som gör att foten sitter bättre iskon och powerband-chassi som gör skon stabil och kraftfull genom svingen. FitFoam teknologi i innersulan formar sig efter foten för bättre fot-komfort. Med skons THINTech teknologi kommer du närmre marken för förbättrad stabilitet och känsla. adiPrene dämpning i hälen ger mycket god stötdämpning och komfort. Vi lottar ut två par skor och om du deltar – glöm inte att ange din storlek enligt UK-skalan.

1. ATV-skon hade premiär under The Open i år – vem vann tävlingen?
1. Darren Clarke
X. Rory McIlroy
2. Graeme McDowell

1. Hur många lager har TaylorMade Penta TP?
1. 4
X. 5
2. 9

1. Vilken färg har TaylorMade på sina Metalwoods?
1. Svart
X.Vit
2. Röd

Skicka dina svar och namn, adress, telefonnummer och epost till tommy.jeppsson@golfdigest.se.
Skriv en motivering till varför du vill vinna skorna. Skicka in ditt svar senast den  10 november och skriv Adidias i ämnesraden

http://www.golfdigest.se - aktuellt nummer

Golf Digest 2014-11

I årets sista nummer rankar vi traditionsenligt Sveriges 50 bästa banor. I praktiken är det betydligt fler banor som omfattas eftersom vi även gör individuella listor för de olika golfdistrikten. Vi har också besökt Hooks Herrgåtrds vars nyinrättade spa är ett lyft för deras golfpaket. Vi tycker nog att det är ett av de bästa i landet! På tal om Hook: Du möter också Pelle Edberg som via ett tufft kval lyckades fixa kortet till Europatouren – trots en skadad hand.

Läs mer