Om tidningen

Golf Digest – ett magasin för den passionerade golfaren.

Golf Digest är Sveriges största kommersiella golfmagasin med 65 000 läsare (Orvesto helår 2012). Upplagan är 17 200 (TS 2012).
1986 blev Ove Sellberg förste svensk att vinna en Europatourtävling för herrar.
Samma år kom Golf Digest till Sverige.
Det känns som om det var i ett tidigare liv.
1986... Palme mördas, rymdfärjan Challenger exploderar och Ryssland hette Sovjetunionen.

Det har hänt ganska mycket sedan dess. Svenska herrar har vunnit 60 gånger på Europatouren. Annika Sörenstam har ensam vunnit 66 gånger på LPGA. Men även om mycket har förändrats så är det i grunden samma spel vi ägnar åt oss i dag. Det sägs att bollarna numera går lite längre och att klubborna slår densamma lite rakare. Men spelet är lika svårt, roligt, gåtfullt, förbryllande och underbart som det alltid varit.

I 20 år har Golf Digest berättat om golfens fantastiska värld. Men vi berättar om spelet och livsstilen som vi ser det, på vårt sätt. Golf är ju det roligaste vi vet och det vill vi ska märkas i tidningen.
Golf Digest är en tidning för en modern golfspelare med känsla för traditioner.

Det är en tidning för den djupt passionerade spelaren som hela tiden strävar efter att slå bollen lite längre och lite bättre, som vill möta nya vindar på anrika banor och som vill utforska nya material och moderna teknologier.

// Tommy Jeppsson, Chefredaktör
08–692 66 76

http://www.golfdigest.se - aktuellt nummer

Golf Digest 2014-8

Inför Ryder Cup: Stor intervju med den ende svenskae deltagaren på Gleneagles, Henrik Stenson, som berättar om sitt humör, sina pengar och ger ett och annat exempel på sin torra humor. Dessutom tror vi oss veta hur det kommer att gå – Europa vinner! Läs varför i nya numret. Vi listar också de 36 vanligaste misstagen bland golfare.

Läs mer