Prenumerera på Golf Digest

Golf Digest är magasinet för den passionerade golfaren. I tidningen hittar du reportage om världens mest spännande banor, du läser intervjuer med de hetaste spelarna på världens alla tourer. Som helhet bjuder vi läsaren på den mest djupgående och initierade golfläsningen som finns att hitta i Sverige. Därför tror vi att nya Golf Digest är ett oumbärligt magasin för dig med en kompromisslös passion för golf.

Prenumerera på Dintidning.se

Frågor och svar gällande din prenumeration

Som prenumerant vill vi att du enkelt ska kunna göra ändringar eller få svar på frågor gällande din prenumeration. Nedan finner du svar på de vanligaste frågorna gällande din prenumeration.

1. Kundnummer / prenumerationskod
Vid prenumerationsärenden är det alltid bra att ha sitt kundnummer tillgängligt. Du hittar det på avin eller på plasten runt tidningen.

2. Nyteckning av prenumeration
Har du tecknat en ny prenumeration tar det oftast 4-6 veckor innan den kommer igång.

3. Golf Digest utkommer
11 gånger per år och då kan det ta längre tid beroende på när prenumeration tecknades. Som prenumerant får du alltid tidningen innan den landar i handeln.

4. Premie / Gåva
Har du ärenden gällande din prenumeration på Golf Digest, kontakta kundtjänst, pren.gd@egmont.se eller 08-40027705.
Gäller det innehållet i tidningen kontakta Egmont Tidskrifter AB på 08-6920100

5. Gåvan som du får vid nytecknande av prenumeration kommer 4-6 veckor efter det att prenumerationen blivit betald. Om din premie inte motsvarar dina förväntningar eller om premien är skadad kontakta Egmont Tidskrifter AB.

6. Adressändring
Du kan själv göra en adressändring genom att logga in på www.dintidning.se/mina-sidor. Du kan också kontakta vår kundservice på 08-400 277 05 eller pren.gd@egmont.se.

7. Utdelning av tidning
Posten och Citymail har tre dagar på sig att dela ut tidningen och därför kan det ibland skilja någon dag på tidningens leveransdag. Om du saknar din tidning vänligen kontakta kundtjänst. Som prenumerant får du alltid tidningen innan den landar i handeln.

8. Tidning till utlandet
Vill du ha tidningen till utlandet går det alldeles utmärkt, men det innebär en högre portokostnad. Var god att kontakta kundtjänst för att få reda på vad beloppet blir för det aktuella landet.

9. Avsluta en prenumeration
Du kan själv avsluta din prenumeration genom att logga in på www.dintidning.se/mina-sidor. Du kan också kontakta vår kundservice på 08-400 277 05 eller pren.gd@egmont.se.

10. Förlänga en prenumeration
När din prenumeration är på väg att löpa ut kommer vi att skicka ett nytt erbjudande till dig med möjlighet till förlängning. Du kan också förlänga prenumerationen när som helst genom att kontakta vår kundservice på 08-400 277 05 eller pren.gd@egmont.se.

11. Ge bort en prenumeration
När du beställer en prenumeration på www.dintidning.se väljer du "Ska levereras till annan adress" och fyller i leveransadress. Du kan också ge bort en prenumeration genom att kontakta vår kundservice på 08-400 277 05 eller pren.gd@egmont.se.