Golf Digest 2014-6

I butik 10 juli 2014

Välkommen till nya Golf Digest!

Vi har en ny logga, ny grafisk form och nya avdelningar i tidningen. Kvar är bara samma fantastiska innehåll om de bästa banorna, de bästa instruktionerna och de skönaste intervjuerna. Som vanligt alltså men ändå helt nytt.

I semesternumret kan du läsa om två linksgalna svenska golfare, Keegan Bradleys bästa tips, Bulgariens nya mästerskapsbana, New Yorks bästa banor, hur bra Ullna har blivit efter ett år och tips på spelstrategi av självaste Jack Nicklaus. Plus mycket mer.

Trevlig läsning.

Visa som tumnaglar Visa som lista

 • Golf Digest 2014-5

 • Golf Digest 2014-4

 • Golf Digest 2014-3

  I årets tredje utgåva var vi på plats när PGA National i Bara öppnade för säsongen. Vi följde spelet på de tre hål som vi tror kan spela en nyckelroll i årets upplaga av Nordea Masters. Vi har också träffat en legend på Bay Hill – Arnold Palmer. Dessutom spekulerar Fredrik Wetterstrand i hur det skulle vara om vi gjorde golfhålen dubbelt så stora. Utöver detta – en massa nyttiga tips som kommer att ta ditt spel till nya höjder.

 • Golf Digest 2014-02

 • Golf Digest 2014-01

  2014 års första utgåva av Golf Digest innehåller ett spännande samtal mellan fem svenska proffs från olika epoker, från pionjären Gunna Mueller till den twittrande och utåtriktade göteborgaren Joel Sjöholm. Deras samtal handlar om förr och nu, om Elins betydelse för den svensk proffsgolfen och om pengarna har blivit för stora inom proffsgolfen. Fredrik Wetterstrand förklarar varför golf är svårt (och varför triathlon inte är det). Dessutom en intervju med Michelle Wie. en artikel om hur Daniela Holmqvist gjort för att bygga upp sin kropp fysiskt inför den kommande säsongen samt en hel del nyttiga tips för ditt spel.

 • Golf Digest 2013-11

  Årets sista utgåva innehåller en ranking av Sveriges 50 bästa golfbanor samt ett fylligt reportage om Henrik Stensons bragd i Dubai.

 • Golf Digest 2013-10

 • Golf Digest 9/2013

Prenumerera på Golf Digest

Golf Digest – Vi gör dig till en bättre golfare.

Du får det allra senaste om utrustning, golfmode, drömresmål samt unika instruktioner med bland annat Tiger Woods. Golf Digest är tidningen för den passionerade golfaren som ständigt vill utvecklas, som vill slå bollen bättre och som satsar mycket på sin golf och på det som finns runt omkring: Resor, mat, vin... det vi brukar kalla ”Det Goda Livet”...

Beställ prenumeration och betala direkt online