Golf Digest 2/2016

I butik 12 april 2016

Visa som tumnaglar Visa som lista

 • Golf Digest 1/2016

 • Golf Digest 11/2015

 • Golf Digest 10/2015

  De 44 roligaste ögonblicken i golfens historia
  Vinnare med ny stil: Rikard Karlberg
  Drömspel: Trumps skotska triumf
  Magiska rörelser: 5 knep som trollar bort dina dåliga slag
  Hitta känslan: Spara slag från tee till green
  Rakare slag med nytt grepp
  Nyckeln till en korrekt baksving

 • Golf Digest 9/2015

  Steffo Törnquist och Niklas Strömstedt har känt varandra i 30 år. De spelar golf tillsammans varje vecka. Men när Golf Digest åker till Fågelbro för att följa en match mellan de båda kompisarna, händer något på hål 10 som sätter den mångåriga vänskapen på prov...
  Dessutom träffar du i nya numret en av PGA Tours mest kontroversiella spelare: Bubba Watson. Han har inte alltid varit så uppskattad bland de andra spelarna men det finns faktiskt en förklaring till gåtan Bubba.
  Vi har också träffat supertalangen Marcus Svensson som i somras vann British Boys Amateur. Detta och en hel del nyttiga tips hittar du i Golf Digest nionde nummer för året.

 • Golf Digest 8/2015

  10 öden – vad hände sedan?
  Tredje raka? Kapten Carin om Solheim Cup.
  Välj rätt: Minidriver eller spoon?
  5 slag alla måste kunna
  Sveriges bästa klubbmakare - en kvinna
  Alaskas märkliga berg- och dalbanor
  Sveriges roligaste bana

 • Golf Digest 7/2015

  I det här numret träffar du en av de största talanger Sverige skådat – Marcus Kinhult, amatören som ledde Nordea Masters under två dagar. Du får också stifta närmare bekantskap med Jordan Spieth som nu vunnit två majors i år. Dessutom en hel del nyttiga tips som kan vara nyttiga att testa under semestern.

 • Golf Digest 6/2015

  Vi besöker St Andrews – golfens mest spännande stad! – inför The Open Championship. Vi guidar också till en av golf-Sveriges skönaste regioner så här på sommaren: Österlen. dessutom presenterar David Leadbetter en ny sving: A-svingen. (Och A står för "alternativ"). Utöver detta: Massor av tips!

 • Golf Digest 2015-5

  I nummer fem tittar vi närmare på Scandinavian Masters historia. Detta gör vi givetvis med anledning av att Nordea Masters spelas på PGA National i början av juni. Det är många stora namn som vunnit – men vilken mästare är störst? Tomas Hagfeldt jämför och rankar. Och störst av dem alla är...
  Vi har också tagit en pratstund med superputtaren Fredrik Jacobson som utöver sitt omtalade tvåputtsrekord också berättar om mötet med Rihanna. Dessutom har vi besök Höga Kusten där banorna snart har hittat sin toppform. Vi berättar också om årets något udda val av US Open-bana, Chambers Bay. Dessutom massor av nyttiga tips: Vi lär dig slå en fade, vi hjälper dig bemästra nervositeten och presenterar det enklaste sättet att komma upp ur bunkern.

Prenumerera på Golf Digest

Golf Digest – Vi gör dig till en bättre golfare.

Du får det allra senaste om utrustning, golfmode, drömresmål samt unika instruktioner med bland annat Tiger Woods. Golf Digest är tidningen för den passionerade golfaren som ständigt vill utvecklas, som vill slå bollen bättre och som satsar mycket på sin golf och på det som finns runt omkring: Resor, mat, vin... det vi brukar kalla ”Det Goda Livet”...

Beställ prenumeration och betala direkt online