Golf Digest 2010-10

I butik 26 oktober 2010

REPORTAGE
30 Nygammalt
Vi spelar golf i samma städer - men på olika banor. Tomas spelade fyra banor som tillsammans är 360 år gamla. Tommy spelade fyra banor som tillsammans är blott 6 år. Vems resa vill du göra?

44 Årtiondenas bana
Vi ska kora den bästa banan från varje decennium - och vi tänkte att du skulle hjälpa oss. Rösta på din favorit från olika epoker. Resultatet av denna omröstning presenteras nästa år.

46 Sveriges bästa banor 2010
Konkurrensen hårdnar för varje år men vi har en nykomling på topp 10 - och en hel del andra förändringar därtill. Vi går också igenom varje distrikt och rankar de bästa.

66 Ryder Cup
Efter regn kom sol - och avslutningen på matchen mellan Europa och USA i Wales blev dramatisk. Golf Digest var förstås där - Tomas Hagfeldt berättar.

84 Oscar Florén
Hans namn dök upp i The Open 2005, när han som amatör lyckades kvala sig in på St Andrews. Sedan försvann han igen. Nu är han en av svenskarna som ska ut på Europatouren nästa år.

92 Den stora finalen
Golf Digest Viasat Trophy är över för i år - här hittar du bilder och resultat från finalen på Vidbynäs.

INSTRUKTION

30 Golfskolan
En svingsekvens på en av årets stora överraskningar på touren - och en dlannat smått och gott.

56 40 snabba tips från tourens hetaste tränare
De unga börjar ta plats - och då talar vi inte bara om spelare. En ny generation tränare börjar ta plats bredvid Leadbetter och Harmon.

RESOR

78 Drömsel
När vindbyarna från Nordsjön är som starkast är norra England som vackrast. Vi utmanar naturens krafter och spelar tre golfbanor. Det blir knappast tuffare, eller roligare, än så.

MODE & UTRUSTNING

72 En glimt av våren
Vi tar en tjuvtitt på de kläder, skor, bollar och klubbor som snart ska fylla hyllorna i våra shoppar.

AVDELNINGAR
10 Tommy Jeppsson: Sverige är fantastiskt
23 Fore: En ny driver från Titleist, tidernas jackpot samt eftersnack till Ryder Cup. Och du kan också testa dig själv: Är du en tourpoör?
94 Klassike: Tidernas vackraste sving
96 En lektion: Våga gå för en bogey
71 Tävling: Vinn unika smycken från Nordic Fields
98 Krönika: Jag ska köpa ett slott för pengarna

Visa som tumnaglar Visa som lista

 • Golf Digest 2010-8

  REPORTAGE
  ANNIKAS AFFÄRER
  Golfstjärnan Annika Sörenstam ligger lågt. Men affärskvinnan Annika arbetar varje dag i veckan. Thomas Tynander har mött henne vid exklusiv golfakademi i Florida, Annika Academy.

 • Golf Digest 2010-6

  REPORTAGE
  VÄGEN TILL BRO HOF
  När Scandinavian Masters föddes var tävlingen näst störst i Europa. Det har hänt en del sedan dess. Nu börjar en ny epok. I juli spelas tävlingen på Bro Hof.

 • Golf Digest 2010-5

  REPORTAGE
  36 HENRIK STENSON
  För ett år sedan var han rankad som världens fjärde bäste golfare. Nu letar han efter spelet. Thomas Tynander träffade honom för att höra vad som hänt – och vad som händer..

 • Golf Digest 2010-4

  REPORTAGE
  ETT MÖTE I JUPITER
  Steloperation eller inte? Comeback på Bro Hof eller inte? Efter en dag hemma hos Jesper Parnevik i Jupiter i Florida har vi åtminstone ett svar: Jesper ger aldrig upp!

 • Golf Digest 2010-3

  REPORTAGE
  CHRISTIANS CHANS
  Han slår monsterdrives, han har tatueringar, helskägg och lyssnar på punk. Det är så Christian Nilsson gärna beskrivs när han vunnit på touren. Vi försöker ta reda på lite mer.

 • Golf Digest 2010-1

  REPORTAGE
  30 VAD HAR HÄNT?
  "Tiger Woods behöver ett öppenhjärtigt samtal med Tiger Woods." Jaime Diaz, den journalist som närmast följt Tiger Woods karriär, ger sin analys. Mycket har hänt sedan de först möttes 1990.

 • Golf Digest 2007-5

Prenumerera på Golf Digest

Golf Digest – Vi gör dig till en bättre golfare.

Du får det allra senaste om utrustning, golfmode, drömresmål samt unika instruktioner med bland annat Tiger Woods. Golf Digest är tidningen för den passionerade golfaren som ständigt vill utvecklas, som vill slå bollen bättre och som satsar mycket på sin golf och på det som finns runt omkring: Resor, mat, vin... det vi brukar kalla ”Det Goda Livet”...

Beställ prenumeration och betala direkt online